Dia a dia

Les activitats quotidianes de joc, higiene, alimentació i descans són les que estructuren el tarannà diari dels infants a la llar d’infants. Aquestes rutines, impregnades d’una manera de fer tranquil·la, amb ple sentit educatiu i viscudes amb afecte permeten que els nens i nenes trobin la seguretat i les possibilitats de desenvolupament que necessiten.

Propostes a fer

Cada edat necessita propostes específiques que desvetllin la curiositat, les ganes d’aprendre i les habilitats emocionals i socials de cada un dels nens i nenes. Per això l’equip repensa constantment l’oferta educativa i planifica les activitats a proposar i realitzar amb els infants. Aquestes propostes van desde l’estimulació musical al tallers, passant pels contes, racons de joc o celebracions.

  • Una estona de jocs de falda amb els més petits.
  • Una proposta de tallers: de l’aigua, de natura, d’habilitat manual, de plàstica, minimons,…
  • Escoltar contes a la placeta.
  • Celebracions.

Piscina

Amb activitats i exercicis preparats i adaptats a cada edat per professors i monitors especialitzats, de mica en mica els nens i nenes de 2-3 anys prenen contacte i es familiaritzen amb el medi aquàtic! Treballem la flotació, també diversos moviments, així com la immersió i la respiració!

Tallers

Sortides

Música

Anglès