Qui som

Quitxalla som una escola infantil privada que acull infants de 0 a 3 anys. Amb més de 30 anys d’història la nostra llar d’infants ha acollit i ajudat a créixer centenars de nens i nenes que retrobem avui com a pares i mares que ens porten els seus fills.

El nostre centre vetlla per tal que els infants i llurs famílies hi trobin un espai de creixement i confiança, un espai ric i acollidor i, sobretot un espai amb professionals que estimen la seva tasca i que la viuen amb il·lusió i entusiasme. El nostre equip el configuren l’equip de direcció, educadores, personal de serveis i l’assessora pedagògica.

Aquest és un centre reconegut pel Departament d’ensenyament, amb unes instal·lacions adaptades a les diferents necessitats dels infants i amb un projecte pedagògic que cerca l’equilibri per tal que les criatures es desenvolupin en la seva dimensió afectiva i emocional, cognitiva, social, física i motriu.

A Quitxalla trobareu grups diferenciats per edats, amb grup de lactants (4 a 12 mesos), grups d’infants d’1 a 2 anys i grups amb infants de 2 a 3 anys però amb propostes concretes de grups mixts. Tant el nombre d’infants per grup, com les titulacions de l’equip així com les nostres instal·lacions acompleixen els requisits establerts pel Decret 282/2008 d’ordenació del primer cicle d’educació infantil i l’ordre 11 de maig de 1983 de prevenció de riscos.